Spotify lanseras för Nokia och andra Symbian mobiler

Spotify lanseras för Nokia och andra smartphonesImage by svartling via Flickr

Här är en press-release om att Spotify (http://kb.clipotech.com/spotify) släpps nu för Symbian mobiltelefoner. Det är stort för Spotify eftersom det finns så enormt många Symbian mobiler...


Den digitala musiktjänsten, Spotify (http://kb.clipotech.com/spotify) lanserar idag en Symbianapplikation* för Nokia och andra smartphones vilket gör det möjligt för många fler att lyssna på Spotify i mobilen.

Spotifys nya Symbianapplikation ger dig tillgång till en hel värld av musik på Nokia smartphones.

Spotify (http://kb.clipotech.com/spotify) har valt Telia som exklusiv partner för Sverigelanseringen.

Mobilapplikationen Spotify fungerar nu på över 50% av den globala smartphone marknaden.

Premiumanvändare kan ladda ner applikationen direkt till mobilen på m.spotify.com

Telia är officiell partner för lanseringen i Sverige och erbjuder paketlösningar med till exempel Sony Ericsson Satio tillsammans med Spotify premium och generös datatrafik.

Symbian är ett operativsystem som körs på flera av världens mest populära telefoner. Den nya applikationen gör det möjligt att använda Spotify på en rad olika Nokia smartphones, tillexempel Nokia 6220 Classic, E71 och 5800 XpressMusic

Applikationen fungerar också på ett antal av Sonny Ericsson och Samsungs smartphones som använder operativsystemet Symbian, till exempel Samsung GT-I8910 Omnia HD och Sony Ericsson Satio.**

Över 50% av den globala smartphone marknaden*** använder operativsystemet Symbian. Lanseringen av Spotify på Symbianmobiler är den senaste i raden av Spotifys mobilapplikation som tidigare i år lanserats för iPhone och Android telefoner.

Frts;

Har du ett Spotify premiumkonto och vill ta reda på om din telefon tillåter Spotify applikationen gör du det enklast genom att registrera ditt mobilnummer på vår nya informationsida för Symbiantelefoner eller ladda ner applikationen direkt från mobilen på m.spotify.com

Egenskaper för Spotifys mobilapplikation:

Tillgång till Spotifys hela musikkatalog som ständigt uppdateras med ny musik.

Möjlighet att lyssna på musik samtidigt som du sms:ar, ringer eller surfar.

Ladda ner spellistor som fungerar i "offline mode", när du är utan uppkoppling; på ett plan, i tunnelbanan eller utomlands.

Hitta ny musik och lyssna direkt. Sök efter artistnamn, låttitel eller album.

Skapa och synkronisera spellistor. Uppdateringar på datorapplikationen synkroniseras automatiskt med mobilen och vice versa.

Lyssna på hela låtar och album. Pausa, spola framåt eller bakåt, eller använd dig av shuffleknappen för att få en slumpmässigt vald spellista.

Spotifys mobilapplikation fungerar för premiumanvändare i Storbritannien, Spanien, Frankrike, Sverige, Norge och Finland.

Gustav Söderström, produktchef på Spotify säger: "Nu är det inte bara iPhone och Android -användare som kan ta med sig Spotify överallt. Lanseringen av Spotifys Symbianapplikation gör det möjligt för miljontals fler musikälskare i Europa att köra Spotify på mobilen"

" Ägare till Nokia, Sony Ericsson och Samsung telefoner (midrange to high-end) kanske kommer att bli förvånad när de inser att Spotify fungerar lika bra på deras telefoner, det här tar vårt mobilerbjudande till en helt ny nivå."

Ulrika Steg, chef för konsumenaffären på Telia: " Spotifys mobilapplikation har redan visat sig väldigt populär för iPhone och android telefonerna, det känns roligt att Telia nu kan erbjuda Spotiys tjänster för många fler mobilanvändare. Vi tror att Telias Spotifymobiler kommer att bli årets julklapp"

För mer info, besök vår uppdaterade mobilsida påwww.spotify.com/mobile


Via

http://www.dn.se/ekonomi/spotify-nu-aven-i-nokiatelefoner-1.999644

http://www.barometern.se/nyheter/TT_inrikes/spotify-nu-aven-i-nokiatelefoner(1643455).gm

Reblog this post [with Zemanta]

Kommentarer