Rykte: Apples Tablet dator fösenas ett halvår

Apple Inc.Image via Wikipedia

"TABLET. Apples beryktade tablet-dator kan försenas. Rapporter från Kina säger nu att Apple bestämt sig för att byta ut en mängd delar och därför skjuter fram lanseringen till andra halvåret 2010" http://www.aftonbladet.se/pryl/article6156571.ab


- Som vanligt en väldigt illa skriven artikel från Aftonbladet (med bland annat ihopblandning av priserna), men detta rykte om en Apple Tablet har jag skrivit många gånger om förut att jag inte tror är sant.
Varför skulle Apple konkurrera med sig själv?
De har redan en perfect tablet/netbook/MID i den framgångsrika produkten iPhone!
Nästa version av iPhone kommer förmodligen få en större skärm för att kunna konkurrera med flera av de nya Android mobilerna. Förmodligen får den en skärm på runt 4 tum med upplösningen 800x400.
Detta rykte om Kinesiska fabriker som får ordrar från Apple på större skärmar är förmodligen till nästa iPhone version helt enkelt. Möjligtvis till en MID (http://kb.clipotech.com/mids) kanske, men inte en Tablet. Aldrig.

Det finns helt enkelt ingen anledning för Apple att släppa en Tablet.
Ingen netbook eller ebook reader heller för den delen.. iPhone är perfekt som det också.

Hitta mer info om detta osannolika rykte här: http://g.clipotech.com/apple_tablet


Reblog this post [with Zemanta]

Kommentarer

  1. Personligen tycker jag att den ultimata skärmstorleken på en mobil enhet ligger i närheten av 4 tum. På så sätt kan man alltid bära med sig den i fickan. Det är därför jag säger att iPhone har redan ersatt en Netbook för mig.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar