Voddler i avtal med Hollywoodbolag - Bredbandsbolaget delar ut halv miljon invites


Jag fick denna intressanta press-release idag:


Voddler i avtal med Hollywoodbolag - Bredbandsbolaget delar ut halv miljon invites
Voddler har skrivit licensavtal med de globala filmbolagen The Walt Disney Company Ltd och Paramount Pictures. Nu kommer Bredbandsbolaget dela ut en halv miljon invites till den reklamfinansierade tjänsten.
Bredbandsbolaget och Voddler har samarbetat sedan betaversionen av tjänsten lanserades i juli. Nu utökas filmbiblioteket när Voddler via Disney får tillgång till filmer från bolagen Walt Disney Company, Touchstone Pictures samt Miramax Films och via Paramount Pictures även filmer från Dreamworks Studios.

– Vi letar hela tiden efter nya spännande samarbetspartners som erbjuder bra innehållstjänster. Voddler är banbrytande för hur man kan uppleva film, lagligt och oberoende av tablåer. Våra kunder har visat stort intresse för att vara med och testa Voddler redan från början och vi har tidigare sett samma intresse för bra, lagliga musiktjänster. Därför kommer vi nu att dela ut 500 000 Voddler-invites, säger Georgi Ganev VD Bredbandsbolaget.

Redan idag har Voddler cirka 30 000 användare som testar tjänsten.

– I framtiden kommer det vara lika vanligt att se film via ett digitalt fönster hemma som att se film på bio. Vi är med och bryter ny mark för den revolution där omvägen – plastskivor i butik – gradvis försvinner, för att ersättas med ett oändligt, ständigt tillgängligt utbud av film en knapptryckning bort, säger Marcus Bäcklund, VD Voddler.Hitta mer info om Voddler här: http://kb.clipotech.com/voddler


Kommentarer