Sony VAIO X / VAIO CW / VAIO W - Läckra Laptops!

Jag fick en Press-release från svenska Sony idag på mail, så jag tänkte att jag kunde publicera den i sin helhet. Ni hittar den här under.
Den handlar om tre nya riktigt läckra bärbara datorer från Sony:  VAIO X, VAIO CW och VAIO W.
Ser mycket bra ut.
Personligen så tycker jag att om man inte skall köra Mac så skall man välja Sony VAIO :)

Hitta mer info om Sony VAIO X: http://g.clipotech.com/vaio_x
Hitta mer info om Sony VAIO CW: http://g.clipotech.com/vaio_cw
Hitta mer info om Sony VAIO W: http://g.clipotech.com/vaio_w      8 oktober 2009

Tre tunga lättviktare
Nya VAIO-serier med mobilitet i fokus

VAIO X
VAIO CW
VAIO W

Med tre nya serier breddar Sony nu sin VAIO-familj och ökar prestandan. Höstens heta nyheter – VAIO X, CW och W – får de flesta att höja på ögonbrynen. Särskilt de som är på jakt efter en lätt och slimmad bärbar dator med Windows® 7.

VAIO X – en av världens lättaste notebooks 
Med bärbarhet, användarvänlighet och form i fokus presenterar Sony den nya VAIO X-serien. Den prestanda som länge kännetecknat VAIO har nu tagits till en ny nivå. Med en vikt på 780 gram är VAIO X en av världens lättaste notebooks*. Höljet är tillverkat i kolfiber, ett lätt och slitstarkt material som också gör X-serien extremt tunn – den mäter endast 13,9 mm.

Fullfjädrad dator
Trots den smäckra designen är VAIO X en fullfjädrad dator utrustad med äkta Windows® 7 Professional för krävande användare. X-serien är mycket strömsnål – du kan arbeta upp till 8 timmar på en enda laddning. Med det X-batteri som finns som tillval kan du även öka batteritiden till hela 16 timmar. Det gör X-serien till en pålitlig vän i vardagen. En ny ”multi-finger” touchpad gör det ännu enklare att navigera bland mappar och filer.

Inbyggt bredband och förbättrad navigering
Den 11,1 tum stora LCD-skärmen (X-black widescreen) med LED-teknik ger en detaljrik och ljusstark bild med hög skärpa och levande färger. Det inbyggda mobila bredbandet “VAIO Everywair WWAN” gör dessutom att du alltid kan koppla upp dig inom 3G:s täckningsområde, med en hastighet på upp till 7,2 Mbps.

VAIO CW – färgstarkt kraftpaket
CW-serien är inte bara en kraftfull maskin med användarvänliga funktioner. Den är också färgstark och stilren. Den kompakta serien lanseras i fem olika färger – blå, röd, rosa, vit och svart. Under det glansiga locket gömmer sig en lugn och dämpad insida. Den snabba responsen i tangentbordet gör skrivandet enkelt, och precis som X-serien har CW-serien försetts med en ny förbättrad touchpad.

Perfekt för multimedia
CW-serien är som gjord för multimedia. Du kan utan problem hantera videoredigeringsprogram, 3D-spel och andra krävande applikationer med NVIDIA GeForce. Det snabba och kraftfulla minnet DDR3 ökar kapaciteten och förlänger även batteritiden. CW-serien har utrustats med operativsystemet äkta Windows 7, och den 14 tum stora LCD-skärmen med LED-teknik ger en detaljrik och ljusstark bild.

Kul utan strul
Fullmatad med användbara och innovativa funktioner är CW-serien skapad för att du helt enkelt ska kunna njuta ännu mer av din digitala värld. Tre knappar har placerats ovanför tangentbordet och ger användaren direkt tillgång till smarta funktioner. Ytterligare en knapp – VAIO-knappen – startar Media Gallery där du enkelt kan ta del av dina bilder, videoklipp och musik.

VAIO W – perfekt för webbanvändning
VAIO W är en elegant liten notebook som lanseras i färgerna vit och brun. Kompaktheten och de runda konturerna gör W-serien extra lätt att bära med sig – perfekt för webbanvändning och uppkoppling mot trådlösa nätverk.

Med en upplösning på 1366 x 768 och 16:9 widescreen optimerar den 10,1 tum stora skärmen ditt surfande. Du behöver inte längre scrolla i sidled i din webbläsare, och den ljusstarka skärmen återger dina bilder och videoklipp med en perfekt skärpa och djup.
Surfa från ”hot-spots” eller vidoechatta med vänner via den inbygga webbkameran och mikrofonen. Matchande datorväskor finns som tillval.
* Från den 8 oktober 2009, bland notebooks med med skärmar på 10 tum eller mer.

Tillgänglighet och cirkapriser
VAIO X, CW och W finns i handeln från och med slutet av oktober 2009.

VAIO X:     17 000 kr
VAIO CW:  10 500 kr
VAIO W:    6 000 kr

__________________________________________________________

Key features VAIO X Series

Model
VAIO VPC-X11S1E/B
Processor
Intel® Atom™ Processor Z540 1.86GHz
OS
Genuine Windows® 7 Professional (32bit)
Memory
2GB (1x2GB) DDR2 SDRAM
HDD
128GB SSD Flash drive Serial ATA
Screen
11.1” X-black LCD with LED technology; WXGA 16:9 (1366X768)
Graphics
Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 500
Weight & size
0.78kg (with supplied battery); 185 x 13.9 x 278 mm (D x H x W)
Others
Everywair Wireless WAN 7.2Mbps/5.76Mbps  (HSDPA/HSUPA); WLAN 802.11b/g/Draft n; Bluetooth®; Motion Eye digital camera

Key features VAIO CW Series
tdtdtdtd

Model
VAIO VPCCW1S1E
Processor
Intel® Core™2 Duo Processor P7450 2.13 GHz
OS
Genuine Windows® 7 Home Premium  (64bit)
Memory
4GB (2x2GB)
HDD
320GB
Screen

Posted via email from pingmicro Sweden

- Hitta mer i världens största prylsökmotor!Reblog this post [with Zemanta]

Kommentarer