Live Traffic tjänst som tillägg till Navigons MobileNavigator för iPhone

svartling (@swartling):
2009-10-30 09.09
@Hanok Det här gör Navigons GPS för iPhone till den bästa på marknaden. Jag sålde min vanliga redan innan detta. Tänker nog köpa detta oxo.
http://twitter.com/swartling/status/5282418459
Sent with Tweetie


Navigon har lanserat en Live Traffic tjänst som gör det möjligt att få trafikstörningar, trafikstockningar och dylikt i realtid direkt på kartan.
Tillägget är en så kallad "in-app purchase" som kostar 189 kr som introduktionspris under November månad.

Jag måste säga att jag tycker att det här gör Navigons MobileNavigator för iPhone till den bästa GPSen på marknaden.

Hitta mer info här: http://g.clipotech.com/navigonPress-release:
Hamburg, 30 oktober, 2009 - Den nya funktionen gör iPhone till en ännu kraftfullare gps-navigator med förmåga att visa realtidsinformation om trafikflöden och trafikstockningar längs med vägen. När hinder uppstår i trafiken dyker det upp en varning på skärmen samtidigt som föraren får detaljerad information om typen av störning och om trafiken står helt stilla eller rör sig långsamt. Baserat på dessa upplysningar kan föraren välja en annan rutt för att undvika trafikstörningen eller, om det enbart rör sig om en kortare köbildning, välja att stanna kvar på den inslagna rutten. 

Live Traffic-funktionen för iPhone har gjorts möjlig tack vare en komplex och intelligent teknologi uppbyggd av dataflöden som utöver realtidsinformation även innehåller uppgifter från andra NAVIGON Live-användare och partners med egna fordonsflottor (floating car data). Funktionen erbjuds till ett introduktionspris om 189 kr från dagens datum till den siste november.

 Hitta mer info här: http://g.clipotech.com/navigon


Kommentarer