Guldfinger - Ett iPhone spel från Norrlands Guld..

IMG_0547

Jag fick en pressrelease från Norrlands Guld om ett enkelt iPhonespel som heter Guldfinger.
Det är ju kanske inget som jag direkt brukar blogga om, men jag tänkte, okej då låt gå för den här gången. Så, här är den:

IMG_0550IMG_0548

Guldfinger är ett reaktionsspel för två till fyra spelare i iPhone. Spelet går ut på att varje spelare sätter sitt pekfinger på en angiven plats på mobilens skärm och ska avlägsna den så snabbt som möjligt vid en viss given signal. Den som är sist får ta nästa runda öl alternativt bjuda den som var snabbast på en öl.
Skärmen avbildar en bardisk med två till fyra ölglasunderlägg (coasters) beroende på antal spelare. Varje underlägg aktiveras med en färgring när ett finger sätts ned. När samtliga spelares fingrar är på plats börjar spelet räkna ned. Därmed är spelet igång. Alla väntar med spänning. Plötsligt hörs en ringklocka samtidigt som mobilen vibrerar och varje underlägg lyser upp. Det är signalen för att snabbt som attan dra undan sitt finger.
Spelet avslutas med att alla underlägg utom förlorarens avlägsnas från bardisken. Därefter dyker ett kvitto upp som redovisar hur lång tid det tog för respektive spelare att dra undan sitt finger samt att förloraren ska bjuda på nästa runda.


http://www.norrlandsguld.se/guldfinger
direktlänk för nedladdning: http://www.norrlandsguld.se/guldfingerapp

Reblog this post [with Zemanta]

Kommentarer