Fler Telenoroperatörer väljer Momail

Jag fick även denna press-release idag om svenska Momail:


                                             
 PRESSMEDDELANDE
 
Fler Telenoroperatörer väljer Momail
 
Telenoroperatörerna Pannon och djuice i Ungern har valt Momail för sina e-posttjänster för privat- och småföretagskunder  
 
Stockholm – 28 oktober, 2009. Momail har tecknat avtal med ytterligare ett Telenorland för sin prisbelönta teknikplattform för e-post i mobilen. Denna gång är det Telenor i Ungern som har beslutat att deras operatörer där, under varumärkena Pannon och djuice, kommer basera sina e-posttjänster för privat- och småföretagskunder på Momails e-postplattform. djuice tjänst är redan lanserad och Pannons lanseras i november. Avtalet innebär också att samarbetet mellan Momail och Telenorgruppen utökas. Sedan mer än ett år kör Promonte (Telenor/Montenegro) Momails lösning, dessutom pågår ett antal piloter. 
 
– Momails plattform ger våra privatkunder en enkel och snabb väg till mejl i mobilen. Med ett minimum av insats från vår sida har Momailteamet, på bara några veckor, levererat en komplett och för oss kundanpassad tjänst. Så nu kan våra kunder köra sin mejlkommunikation på marknadens största urval av mobilmodeller, säger Balázs Biró, verksamhetsansvarig för djuice.
 
Telenor är världens femte största operator med verksamhet i 13 länder i Europa och Asien och med 168 miljoner användare (juni 2009). Momails e-postplattform gör att Telenors kunder kan få sin e-post på marknadens bredaste urval av mobiler, idag på fler än 1500 olika modeller. Med Momails patenterade Mobile Message Optimization & Protection Engine (MMOPE) optimeras alla mejl, inklusive bilagor som foton och dokument, med upp till 99,9% innan de når mobilen. Detta snabbar upp överföringen, minskar mängden och därmed kostnaden för mobilt data, samt justerar automatiskt alla mejl och bilagor för optimal visning på användarens unika mobilmodell.
 
– Vi är mycket stolta över dessa nya kontrakt med Telenorgruppen. Att vara partner med Telenor och att tillsammans ta fram nya mobila tjänster för marknaden, är att vara i framkant av mobilitet, säger 
Roger Grönberg, vd på Momail.Hitta mer info om Momail här: http://kb.clipotech.com/momail


Kommentarer