Navigon vs TomTom - GPS iPhone Apps

Något många av oss väntat på är att kunna använda sin iPhone som en navigator, och nu är den möjligheten här. Det finns ett antal navigatorprogram i App Store, och vi har testat de två hetaste och mest hajpade programmen: Navigon och TomTom.

Som några av er kanske vet så har jag haft Navigon MobileNavigator Nordic sedan första dagen den släpptes, och jag är helnöjd. Redan efter en veckas användning sålde jag min "riktiga" TomTom One XL Europé GPS... Jag anser att Navigons App är bättre en alla GPSer jag testat.
Denna test är högintressant eftersom jag funderar på att köpa TomToms app också bara för att det skulle vara en kul grej att ha flera GPSer i en och samma enhet :)

Hitta mer info om Navigon MobileNavigator for iPhone här: http://g.clipotech.com/navigon_mobilenavigator

Hitta mer om TomTom iPhone App här: http://g.clipotech.com/tomtom_iphone

Posted via web from pingmicro Sweden

- Hitta mer i världens största prylsökmotor!
Reblog this post [with Zemanta]

Kommentarer