Köparna är missnöjda med netbooks

Konsumenter missnöjda med netbook-datorer - IDG.se: "En undersökning visar att ägare av netbook-pc ofta är besvikna över sina inköp."

Av egen erfarenhet så tycker jag att Netbooks är alldeles för små för att arbeta på. Efter en tids användande så börjar man få problem med nacksmärtor.
Jag har en laptop på 13,3 tum och till och med det är alldeles för liten för mig, så jag tänker aldrig mer köpa en så liten dator. Jag tänker snarare försöka köpa så stor laptop som möjligt, typ 17 tum eller något.

Om man vill ha med sig en liten dator vart man en går så rekommenderar jag att köpa en iphone istället. Med den senaste uppdateringen av operativsystemet så gjorde den iPhone till en fullfjädrad liten mini dator.
Fungerar utmärkt att blogga och surfa på internet på.
Vem behöver en netbook när man har en iphone?

Kommentarer