Ny Feedback Widget på clipotech & ny design på lifestream

I helgen jobbade jag med min Lifestream (KB: http://cli.gs/MA4EWB ) sajt på http://www.svartling.net/ , och med min kunskapsdatabas på http://www.clipotech.com/.

Det jag gjorde var bland annat att jag la till en widget på clipotech som visar Tweets, ReTweets, Bloggposter, länkar och kommentarer till min kunskapsdatabas.

Det innebär att om man till exempel gör en Retweet (KB: http://cli.gs/whatisretweet) av en av mina Tweets som innehåller en länk till clipotech, så visas den i widgeten i högerspalten. På så sätt kan dessa Twitter (KB: http://bit.ly/KBtwitter ) användare få mer trafik och "followers"! Givetvis så syns även bloggposter, länkar och kommentarer.

Det jag använde för att göra denna widget med "Feedback" var att skapa en FriendFeed (KB: http://bit.ly/KBfriendfeed ) rum där jag la till olika feeds från till exempel Twitter Search, nya suveräna BackTweets (http://backtweets.com/) tjänsten och DISQUS.
Därefter så skapade jag en FriendFeed widget ifrån Tools menyn och valde det rummet som källa. För att få det som jag ville skapade jag även ett nytt CSS stylesheet för enbart den widgeten.
Jag passade då även på att skapa ett nytt stylesheet till min lifestream på www.svartling.net , så nu ser även den snyggare ut.
På tal om det, vet någon hur man "Word-Wrapar" FriendFeed kommentarer med hjälp av CSS? "Word-Wrap" får jag inte att fungera..

Med denna widget kan man även kommentera och "Like" de olika posterna eftersom de finns i själva FriendFeed rummet.
Så passa på och ReTweeta (RT) mina Tweets mer ;)

Följ mig på Twitter: http://twitter.com/svartling

Kommentarer