Twitter Tips: Tänk på språket

Det är viktigt att i ett tidigt skede bestämma sig för vilket språk man skall hålla sig till på Twitter. Vill man ha många Followers så bör man skriva på engelska, men om inte det är så viktigt så kanske det är bättre att skriva på sitt eget språk.
När man väl har bestämt sig så är det viktigt att man håller sig till det.
Jag har nämligen märkt att de få gångerna jag har skrivit på svenska så har jag nästan alltid tappat Followers.
En annan viktig orsak till att hålla sig till ett språk är att många väljer att inte följa dig om de ser att du ibland skriver på ett annat språk. Jag gör lika dant, om jag får ett mail att jag har fått en ny Follower så är det första jag kollar om personens Tweets ser intressanta ut. Ser jag då att en del är skrivna med ett språk jag inte förstår så följer jag inte den personen tillbaka.

Twitter är internationellt och således borde man då skriva på engelska som många förstår.
Twitter är inte som en vanlig blogg utan handlar mer om mikro diskussioner där alla är jämställda med varandra.
Då vore det väldigt synd om man var handikappad av språket.

Följ mig på Twitter här!

Kommentarer