Mitt Twitter Mål 2009

Mitt mål med Twitter under 2009 är att få minst 2000 förtjänade followers. Det låter kanske mycket men jag tycker att det ser rimligt ut eftersom jag bara har varit aktiv Twitter användare cirka 4 månader och har under dessa månader fått cirka 300 nya followers för att nu sammanlagt ha över 600.
Det är en skön känsla att veta att många ser vad jag Tweetar, och svarar och postar ReTweets på vad jag postat.
2009 kommer bli ett år där jag kommer att integrera Twitter ännu mer med mina kvarvarande bloggar och självklart kommer jag att mikroblogga ännu mer.
Mina bloggar kommer jag fortfarande att använda till allt som kräver mer än 140 tecken, men de som gillar Twitter vet att man kan säga förvånansvärt mycket på endast 140 tecken!

Så snälla, om ni inte redan gör det - Följ mig på Twitter nu!
http://twitter.com/svartling

Kommentarer