Ubiquity kommandon för Cli.gs

Igår så fick jag tillgång till några ej ännu utgivna Ubiquity kommandon för den utmärkta URL förkortartjänsten cli.gs. Utvecklaren Pierre har varit mycket tillmötesgående för mina mikrobloggarbegär :) Cli.gs är enligt mig den absolut bästa URL förkortartjänsten som finns. Den har en otroligt bra statistik del som typ Google Analytics inbyggd och dessutom får länkarna SEO (Google Juice). Sina skapta cli.gs är sökbara på sajten och går att Tweeta direkt till Twitter och Pownce. Jag här skrivit ett långt brev med fler önskemål, så vi får se om tjänsten blir ännu bättre.
Just nu är jag i alla fall nöjd med att kunna mikroblogga snabbt och smidigt med hjälp av den nya Ubiquity kommandona från en dator.

Använd sökmotorn här under för att söka efter mer information om cli.gs och Ubiquity.

Kommentarer