storytlr – En ny utmärkt lifestream tjänst

tmpAF83

Jag har skapat en ny webbsajt som heter clipotech lifestream som bygger på den nya lifestream tjänsten storytlr.
Storytlr är faktsikt helt suverän på det den skall göra – sammanställa alla mina sociala nätverk och bloggar i en “LifeStream”. Dessutom så kan man använda sig av sina egna domäner. Jag använder www.clipotech.org för min.

En av de mer coola finesserna är att man kan mycket enkelt skapa “storys” av sina tweets, bilder, videos och allt annat. Det är bara att klicka på det man vill spara som en “Story” och allt sparas som en presentation eller klippbok ungefär. Både snyggt och enkelt. Bra för de som lägger upp mycket bilder för då kan man göra egna fotoalbum på detta sätt.

En annan mycket bra grej med storytlr är att man kan lägga till egna widgets i sidebaren.
Kommentarsfunktionen är mycket bra också.

Se min storytlr lifestream här.

 

Reblog this post [with Zemanta]

Kommentarer