Jag har uppdaterat min iPhone igen - Bättre 3G!

ny iphone programvara

Jag har precis uppdaterat min iPhone 3G till version 2.0.2.
Vad som är förändrat vet jag inte riktigt ännu. 3G uppkopplingen testar jag inte förän i morgon eftersom jag har WiFi här hemma (orkar inte stänga av och strula), men enligt många källor på nätet så skall 3G täckningen vara bättre. Det verkar lovande!
Fast det finns även del källor som inte tycker att 3G blev bättre. Se nedan.
Tangentbordslaggen när man skriver skall också vara nästan borta.

Apple fortsätter att imponera på mig. Att så här effektivt och smidigt kunna uppdatera en produkt har jag aldrig varit med om. Bara att plugga in iPhone med USB kabeln och allt sköts automatiskt samtidigt som man laddar batteriet. Härligt!

Jag har nog blivit ett Apple fan :)


Reblog this post [with Zemanta]

Kommentarer