HTC Touch Diamond utsedd till årets Smartphone

htc diamond

Jag fick en press-release i Inkorgen idag, som informerar att HTC Touch Diamond har blivit utsedd till Europas Smartphone 2008-2009 av EISA föreningen.
Du hittar mer info om HTC Touch Diamond här.

Här är hela PR'n:
HTC Touch Diamond har utsetts till “European Smart Phone 2008-2009” av den inflytelserika bild- och ljudföreningen EISA (European Imaging and Sound Association).

EISA består av 49 av Europas mest inflytelserika livsstils- och pryltidningar från 18 länder. HTC Touch Diamond får utmärkelsen tack vare sin kombination av uppfinningsrik design och hög funktionalitet.“Vi är stolta och glada över att få EISAs “European Smart Phone 2008-2009” utmärkelse. HTC Touch Diamond lanserades globalt i London den 6 maj och EISAs val stärker vår position som global spelare på den mobila marknaden”, kommenterar Peter Frölund, Nordenchef på HTC.Drivkraften bakom Touch Diamond var att sätta en standard för avancerad mobiltelefonfunktionalitet i kombination med design. HTC Touch Diamond vänder sig till den medvetne, teknikintresserade konsumenten som kräver en smartphones funktionalitet, men som inte kompromissar med det estetiska.“När vi ger ett EISA-pris till en produkt är det för att den är speciell. Majoriteten av EISAs medlemmar i just den juryn måste ha testat produkten och gett den toppbetyg. Det råder inget tvivel om att HTC Touch Diamond uppfyller dessa kriterier”, kommenterar Anders Albinsson, tidningen Ljud & Bild, svensk medlem i EISA.

Kommentarer