Nu blev jag sugen på en iPhone :)

"Telia har precis uppdaterat sin information kring iPhone 3G, och nu kan man se exakt hur mycket den eftertraktade mobilen kostar med alla olika abonnemang som erbjuds" Via
---
Nu blir till och med jag lite sugen på att köpa en iPhone när den släpps på Telia den 11 juli...
3430 kr med en bindningstid på 18 månader är överkomligt. Sedan att ha en månadsavgift på 268 kr med fri surf låter suveränt.

Jag som mer eller mindre har varit en iPhone motståndare...

Men jag har tänkt på det där, jag använder ju bara webbtjänster (friendfeed, Google Calendar, Gmail, RememberTheMilk etc.) i en mobiltelefon och inte de inbyggda applikationerna, och eftersom det finns så väldigt många användbara iPhone-vänliga webbgränssnitt redan (och fler kommer hela tiden), och Google har gjort alla deras tjänster iPhone vänliga, så är nog en iPhone nästan perfekt för mig.

Nackdelar är ju att den inte har ett QWERTY tangentbord eller löstagbart batteri så att man kan använda ett extra batteri när man är borta längre stunder.
Att skriva på en pekskärm skrämmer mig. Jag har provat det på HTC Touch som jag hade hemma för test för ett tag sedan, så jag vet att det är olidligt svårt att skriva några längre artiklar.
Fast jag har läst att en del säger att man vänjer sig ganska snabbt.
Vad tycker ni? Skall jag satsa på en iPhone eller vänta på Sony Ericsson Xperia X1?

Prova att göra en Sökning efter mer information om ämnet.

Kommentarer