Musiksajten Whoa lanseras i en iPhone anpassad version

Whoa

Idag lanserar den svenska hiphopsajten Whoa.nu en iPhone-anpassad version av sajten. Det innebär att de 40 000 medlemmarna på denna musikcommunity omedelbart kommer att ha tillgång till den specialanpassade versionen av sajten när Apples iPhone släpps i Sverige på fredag.

Whoa

Den iPhone-anpassade versionen av Whoa innehåller alla de viktigaste funktionerna som diskussionsforum, meddelanden, gästbok, blogg och användarprofiler.

WhoaWhoa

Whoa.nu är en svensk samlingsplats på Internet för personer med intresse för urban musik- och livsstil. Besökarnas gemensamma nämnare är musikintresset, främst urbana genrer som hiphop, soul, r&b och reggae. Utöver community och blogg släpps även en exklusiv låt i mp3-format för gratis nedladdning varje vecka och arkivet innehåller över 300 låtar.

Whoa Community över 20 000 unika besökare varje vecka och runt 700 000 sidvisningar. Den genomsnittliga åldern är 21 år, 73 procent är killar och 27 procent är tjejer. Som hos de flesta ungdomar så finns det utöver musiken även ett allmänt intresse för sport, tv, film, teknik och prylar, vilket avspeglar sig i aktiviteten i de diskussionsforum som finns med dessa inriktningar.

Kommentarer