Mina första synpunkter på Apples iPhone 3G

Sådär. Nu är jag tillbaks till min Dell XPS M1330 laptop igen. Jag måste säga att det känns väldigt ovant att skriva på det virtuella tangentbordet, men man lär sig rätt snabbt.
Ett stort minus när man vill använda iPhone till att blogga med, är att det inte går att kopiera och klistra in text. Det är omöjligt att skapa länkar i texten då.
När jag skrev min första bloggpost på den, så gjorde jag det direkt ifrån blogger.com och hade då möjlighet till allt man har på en dator, men det är ju inte så kul att skriva länkarna förhand....

Kameran fungerar skapligt tycker jag. Helt klart är det inte en toppen kamera, men fult duglig som mobilkamera. Vill man ta bättre bilder så skall man nog ta dom med en riktig kamera ändå.

Det bästa av allt hittills är Safari webbläsaren. Den startar jättesnabbt och fungerar helt perfekt. Jag trodde inte det gick och slå Opera mini, men det var möjligt...

GPS med Google Maps var riktigt cool!
Läckert gränssnitt och häftigt att söka efter restauranger, affärer och dylikt och få färdbeskrivningar dit :)

En annan riktigt läcker funktion var email konfigureringen där Gmail fanns som förval. Som de flesta vet så älskar jag Gmail och använder det mycket. Helt suveränt att ha mailen direkt levererat till iPhone så fort det kommer in :)
Till exempel så svarade jag på en kommentar till min uppackningsvideo, från en av mina friendfeed vänner direkt ifrån Gmail på iPhone!

Det enda som oroar mig just nu är om jag verkligen har fri datatrafik som jag beställde?
Hur kontrollerar man det?
Jag ringde 455 för att kolla mina tjänster men de nämner ingenting om det...
Jag vill ju inte få en chock vid första räkningen.....

Kommentarer