Apple iPhone 3G - Smartphone

apple iphone 3g

Vid det här laget så vet väl alla allt om nya iPhone 3G från Apple, men jag tänkte att det är lika bra att skriva om den jag också.
Det enda som jag anser att iPhone brister i är kameran som bara är på 2 megapixel och utan autofokus, och att telefonen inte klarar att kopiera och klistra in text. Att den dessutom inte har MMS eller Radio gör inte så mycket tycker jag. Det är nämligen inget jag personligen använder mig av (det är bättre att maila bilderna i ursprungligt skick istället för att göra om dom till MMS kompatibelt format anser jag).

Annars har iPhone allt man kan tänka sig: 3,5-tums pekskärm med 480 x 320 bildpunkters upplösning, HSDPA (turbo-3G), användarvänligt gränssnitt, GPS, suverän mediaspelare, 3,5-millimeters hörlursuttag, Wi-Fi plus mycket mer!
Mer specifikationer om iPhone hittar man här.

Här är några fler bilder:
apple iphone 3g
apple iphone 3g

Kommentarer