Apple iPhone 3G - En riktig Smartphone!

Det absolut bästa med nya iPhone 3G är alla de iPhone applikationer som skapas i en strid ström. De är så enkelt att installera igenom iPhone App Store som finns som en applikation på telefonen.
De bästa applikationerna är de som är rena iPhone apps, men även de som öppnas i Safari webbläsaren är mycket bra.
Jag upptäckte till exempel för några minuter sedan att en av mina gamla favorit webbtjänster - Google Notebook var avsevärt bättre på iPhone än vad den var på min förra telefon (Sony Ericsson M600i). Anledningen var att nu finns sökfunktionen som jag saknat så mycket inlagd!
Helt underbart att både kunna söka efter alla sina anteckningar och Google bokmärken (Bookmarks) ifrån samma applikation!

Även Evernote finns som en iPhone App och fungerar mycket bra, fast jag gillar inte Evernotes begränsning i den fria versionen. Utrymmet för mig räcker bara en halv månad... Fast jag kommer nog att använda Evernotemin iPhone till att indexera mina bilder. Evernote konverterar all bokstäver i bilder till sökbar text. Mycket användbart.

Tack vare dessa iPhone Apps och App Store, så finns det ingen bättre Smartphone i världen än iPhone 3G enligt mig!

Kommentarer