Zepto Nox

Zepto Nox är en ny laptop serie.
Finns tillgänglig nu. En modell med standard konfiguration ligger på runt 10000 kr.
Se specifikationerna nedan.
Zepto Nox Laptop
upp till 8GB ram
2.8 Ghz Dual Core-processor
500 GB hårddisk
15,4 tum WSXGA
Nvidia Geforce 9600M GT grafikkort
HDMI
Blu-ray
High-Definition-ljud
THX-ljudet, DTS eller Dolby Digital
optisk SPdif-utgång
300 Mbit trådlöst nätverk
10 542 svenska kronor inkl. moms

Kommentarer

 1. Jag köpte Zeptos dyraste i vintras och har knappt kunnat använda den alls!
  Den har uppvisat alla möjliga underliga fel, jag har ominsstallerat ca 15 ggr med olika OS, och senaste gångerna med experthjälp av företagets supporttekniker. Den har varit inne på reparation två gånger utan att de lyckats reparera den! Jag har inte fått någon som helst kompensation för att jag varit av med datorn i över 10 veckor! Jag har begärt att få pengarna tillbaka men Zepto vägrar. Varning för det här oseriösa företaget!

  SvaraRadera
 2. Ajdå!
  Tack för en mycket viktig kommentar.

  SvaraRadera
 3. Jag har haft en Zepto Znote 4200 i fyra år som funkat fint. Grafikkortet pajade efter tre månader, men Zepto har bra service och det var snabbt fixat. Sedan dess har den gått som en klocka. Har flera bekanta som har zepto och de flesta är nöjda.

  SvaraRadera
 4. "Jag har haft en Zepto Znote 4200 i fyra år som funkat fint. Grafikkortet pajade efter tre månader, men Zepto har bra service och det var snabbt fixat. Sedan dess har den gått som en klocka. Har flera bekanta som har zepto och de flesta är nöjda."

  Oj det där lät ju ABSOLUT inte som en Zepto-anställd. "Flera bekanta", alla mina bekanta har olika datormärken, och de flesta har INTE märken av mindre aktörer som Zepto. Det är fullständigt ologiskt att de skulle ha.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar