Nox - Ny laptop serie från Zepto

Zepto Nox Laptop

Zepto lanserar Nox - En ny serie bärbara datorer.
Nox-serien är framtagen i stilren design med soft touch finish och är konstruerad med en aluminiumram som gör den robust. Nox har utrustats med den nyaste tekniken och är väl anpassad för film och musik.

Datorn har den senaste Centrino 2-tekniken och kan kombineras med upp till 8GB ram, 2.8 Ghz Dual Core-processor och 500 GB hårddisk. Skärmen är på 15,4 tum WSXGA med CrystalClear-teknik och Zero Bright Dot-garanti.  Nox är också utrustad med Nvidia Geforce 9600M GT grafikkort, HDMI-utgång och möjlighet för Blu-ray samt Zepto Night LED, där alla indikatorer på laptopen släcks för att få maximal filmupplevelse i mörker.

På ljudsidan kan Nox spela upp High-Definition-ljud med möjlighet att spela upp det inom biografvärlden kända THX-ljudet, DTS eller Dolby Digital direkt från datorn till stereoanläggningen, antingen via HDMI-utgången eller via optisk SPdif-utgång.

Nox kan från och med i dag köpas för 10 542 svenska kronor inkl. moms på www.zepto.se, med 2.26 Ghz Intel Core 2 Duo Processor, 4 Gigabyte PC6400 Ram, 320 Gigabyte hårddisk och 300 Mbit trådlöst nätverk.

Kommentarer