Iterasi heter en ny riktigt intressant webbtjänst

Jag håller på att prova en ny webbtjänst som heter Iterasi (www.iterasi.com).
Iterasi är lite grann som Evernote online (http://preview.evernote.com/) genom att den sparar ner hela webbsidor till sitt konto hos dem.
En riktigt cool och användbar finess som Iterasi har är att man kan baka in (embed) webbsidorna som tumnagelsbilder i sina egna bloggposter man skriver. Det ser riktigt snyggt ut. Du kan hitta några sådana nyligen skapta på min blogg clipotech (www.clipotech.com).

För att kunna lagra webbsidorna hos Iterasi krävs tyvärr ännu en Toolbar, men jag har kontaktat en av utvecklarna (egentligen så var det han som kontaktade mig efter att jag postat om Iterasi på min Tumblelog) om att de skall göra den konfigurerbar så att man kan flytta och kombinera den med andra.

Iterasi kan bli en riktigt användbar webbtjänst med tiden, och efter att de skapat en mobilanpassad webbsida så att man kan komma åt de sparade sidorna även från mobilen.

Kommentarer