Ny version av Diigo - nu med Twitter!

Min favorit bokmärkestjänst Diigo (www.diigo.com) har släppt en ny version av tjänsten. Det är den mest sociala bokmärkestjänst jag har sett! Med hjälp av den nya Toolbaren så kan man nu se vilka andra users som är inne på samma sida som en själv, och även se vad de senaste har bokmärkt. Nästan lite ruggigt nära tycker jag. :)
Man kan nu även skaffa vänner precis som med StumbleUpon (www.stumbleupon.com), och då se vad de har bokmärkt.

En av de bästa nyheterna är dock möjligheten att skicka det man bokmärker även till Twitter (www.twitter.com), så man kan nu säga att jag har börjat med Twitter också.

Här är min Diigo profil:
http://www.diigo.com/profile/svartling

Här är min Twitter sida:
Http://www.twitter.com/svartling

Hoppas länkarna fungerar för jag skriver detta på mobilen och minns inte riktigt adresserna.

Men jag tror det är rätt.

Update: Diigo adressen var fel. Fungerar nu.

Kommentarer