Archos 705 WiFi - Portabel Mediespelare

Archos börjar nu sälja sin största modell 705 WiFi som har 7 tums skärm i Sverige.
Jag har tidigare skrivit om den mindre modellen 605 WiFi som jag har fått äran att testa.

ARCHOS_705_WiFi

Archos 705 är en mp4-spelare som är utformad för att användaren ska kunna njuta av musik, film, bilder och tv-program var han eller hon än befinner sig. Användaren kan titta på inspelade tv-program eller film på en resa fem timmar i sträck.

Den stora skärmen med en upplösning på 800 x 480 pixlar, ett intuitivt användargränssnitt och pekskärm är det lätt att navigera.

Tack vare WiFi-möjligheten kan du surfa trådlöst på Internet. Mediaspelaren har stöd för Abobe Flash-format som ger full tillgång till videomaterial på sidor som t.ex. YouTube.

Genom dockningsstationen DVR Station (tillbehör) är det lätt att spela in tv-program. En elektronisk programguide (EPG) spelar automatiskt in valda tv-program som du sedan kan titta på när du vill.

Dockningsstationen kan även användas för att spela upp mediafiler via din tv. Detta innebär att du kan titta på dina filmer, bilder eller tv-program hemma i vardagsrummet.
När mediaspelaren sitter i Dockningsstationen kan man kontrollera alla funktionerna via en fjärrkontroll.

Tack vara Archos streamingfunktion kan du trådlöst komma åt alla mediafiler som du lagrat på din dator.

Archos Content Portal är en online-tjänst som ger användaren tillgång till mediafiler från olika leverantörer. Det är ett enkelt sätt att ladda ner film och musik direkt i mediaspelaren trådlöst.

Det finns många olika insticksprogram och tillbehör till Archos mediespelare. Detta innebär att konsumenten kan utrusta mediaspelaren med de funktioner som han eller hon behöver, och inte behöver betala för sådana funktioner som man inte använder. Webbläsar-, hemmabio- och Video Podcast-program ökar spelarens användningsområde. DVR-stationen, hjälmkameran och bilfästet gör att användaren kan utnyttja mediespelaren maximalt i alla situationer.

Archos 705 WiFi finns med antingen 80 GB eller 160 GB hårddisk.
Batteriet är utbytbart och räcker till 5 timmars filmvisning eller 18 timmars musik. Den kraftiga metallkonstruktionen ger ett snyggt och robust hölje och pekskärmen utan knappar bidrar till en stilren design.

Archos 705 WiFi finns tillgänglig i butik i början av mars. 80GB modellen kostar 3 890 kronor och 160 GB kostar 4 590 kronor.

Kommentarer