Altec Lansing SoundBlade - Mobilt Bluetooth Stereohögtalarsystem

Altec Lansing lanserar sin första stereohögtalare med Bluetooth.
SoundBlade har utformats för prylar med stöd för Stereo Bluetooth (A2DP), som till exempel mobiltelefoner, vissa MP3 Spelare och Laptops.

Altec lansing imt525 soundblade

Ljudpanelen innehåller två stycken tvåtums drivenheter med fullt omfång och hög uteffekt och SRS TruBass.

Eftersom SoundBlade även klarar Bluetooth profilen AVRCP kan en mobiltelefon användas som fjärrkontroll för att höja, sänka och stänga av volymen samt stega bakåt och framåt bland spår. Den ”bladliknande” designen mäter 15,6 cm (H) x 28,3 cm (B) x 2,54 cm (D).
Vikten är 455 gram.

SoundBlade kan drivas med nätkabel eller batterier, och ger upp till 24 timmars oavbruten uppspelning med 6 stycken AA-batterier.

IMT525_Soundblade

– Vi ser en tydlig trend att användarna älskar att lyssna på musik via mobiltelefonen, MP3-spelaren eller den bärbara datorn. Vårt mål är att erbjuda konsumenterna vad de behöver för att kunna njuta av och dela med sig av sin mobila underhållning via enkla, bärbara och kraftfulla högtalare. SoundBlade är perfekt för användare som lyssnar på musik mobilt – supertunn, lätt och med ett fantastiskt ljud, säger Luc Ackaert, marknadschef för Europa på Altec Lansing.

SoundBlade har även en inbyggd mikrofon som avlägsnar eko och kan enkelt omvandlas till en trådlös högtalartelefon som är perfekt för konferenssamtal.

Pris och tillgänglighet
SoundBlade finns tillgänglig inom en vecka och rekommenderat butikspris är 1095 kronor.


Via

Kommentarer