Readle Gadgets blir även en prylblogg

featured gadgets

Min prylsökmotor Readle Gadgets får nu även agera engelsk prylblogg. Jag har nämligen börjat skriva om prylar på engelska som jag postar på startsidan på Readle Gadgets. Det är tänkt att den skall få ersätta den avsommnade SVARTLINKS. Dessa prylar skriver jag givetvis även om på svenska på någon av mina bloggar i PRYLINFO nätverket.

Jag kallar dessa prylar för "Featured Gadgets" och de finns samlade i en lista på denna sida.

För att inte missa några "Featured Gadgets" kan man prenumerera på denna RSS Feed.

Här är de första "Featured Gadgets":

  • GPS: Garmin nüvi 880
  • GPS Navigator: Garmin nuvi 5000
  • Smartphone: Asus M530W
  • Laptop: Lenovo U110 IdeaPad
  • UMPC: Celio - Redfly Mobile Companion
  • UMPC: E-Lead - Noahpad
  • Mobile Phone: New picture of Sony Ericsson Z660
  • Mobile Phone: Samsung P720
  • Mobile Phone: Samsung F490


  • Kommentarer