2007 års bästa Svartling Network webbsajt

Making Music

Precis som förra året så utnämner jag Making Music till årets sajt.
Fast det var väldigt nära att det blev min svenska prylsajt PRYLINFO istället.
Hade jag inte bytt utseende och börjat blogga något mer personligt på Making Music så hade nog PRYLINFO vunnit.
För Making Music låg stadigt på en ganska låg nivå av besökare, och det verkade vara svårt att "rycka upp" sajten från sitt slumrande.
Men efter om-designen så började den få liv igen och helt plötsligt så började besökarantalet stiga kraftigt igen - och stiger faktiskt fortfarande!

Fast PRYLINFO gör definitivt inget dåligt resultat, snarare tvärtom. Det är helt klart en av mina viktigaste bloggar.

Hur har de då gått för alla mina andra bloggar då? Ja de som ingår i PRYLINFO nätverket tuffar på och går riktigt skapligt, som till exempel PRYLINFO notiser och PRYLINFO mobil.

Även dennna blogg - Svartling, som jag nu nästan enbart bloggar till från mobilen går riktigt bra.
MicroContent fick byta namn och adress och började då fungera bättre som Clipotech än vad den gjorde förra året.

Fast mina allra viktigaste webbsajter är nog ändå mina sökmotorer i Readle nätverket. De har en mycket stor roll i mitt bloggande. De får väldigt ofta agera "kunskapsdatabas" och har alla fått en mycket central plats på mina bloggar.

Det sorgliga i år är att SVARTLINKS har mer eller mindre dött helt och hållet. Jag funderar till och med på att släcka ner den för gott.
Det mesta beror på att Google vägrar indexera den av någon konstig anledning. Jag har till och med försökt kontakta Google för att få reda på varför, men inte fått något svar.

Så här blev årets ranking:
1. Making Music
2. PRYLINFO
3. PRYLINFO notiser
4. PRYLINFO mobil
5. Readle


Årets besvikelser:
1. SVARTLINKS
2. SVARTLINKS cars
3. Clipoid


Vad har jag då för förväntningar för år 2008?

Ja, på grund av att jag har tagit beslutet att minska på mitt bloggande och börja blogga för att det är roligt igen och ingenting annat, så tror jag att mina bloggar i PRYLINFO nätverket kommer att backa något, fast jag tror att Making Music kommer att öka eftersom den verkar vara väldigt populär. PRYLINFO notiser kommer att öka eftersom den uppdaterar jag ofta.
Mina Readle sökmotorer kommer att öka i popularitet och förhoppningsvis så kommer fler användare upptäcka dess förträfflighet.
Clipotech kommer förmodligen öka något eftersom jag uppdaterar den flitigt, men eftersom det mer är en länkblogg så kommer den nog inte bli allt för populär.

Min förväntade ranking 2008:
1. Making Music
2. PRYLINFO notiser
3. PRYLINFO
4. Readle
5. PRYLINFO mobil
5. Svartling
6. Clipotech
7. PRYLINFO TV


Jag önskar er ett Gott Nytt år allihopa!

Kommentarer