Jag slutar använda del.icio.us

Nu har jag slutat helt att använda del.icio.us till att bokmärka sidor på webben med.
Jag har helt och hållet gått över till att använda Google Bookmarks.
Anledningen är att Google Bookmarks numera integreras med Google Notebook. I Google Notebook finns det en Notebook som heter "Unfiled", där i lagras alla de Bookmarks man har skapat. Dessa kommer man åt från mobilen i Google Notebook Mobile och man kan även skapa nya Bookmarks genom den Notebooken. Man kan dessutom flytta och kopiera de Bookmarks till en annan Notebook mycket enkelt om man vill det.
I webbläsaren Flock har jag installerat Firefox pluginen GMarks som sorterar Google Bookmarks på bästa sätt i från Sidebaren.
Det som är så himla smidigt med GMarks är att genom att trycka ett snabbkommando så får man upp en sökrad där man kan skriva det Bookmark man söker. GMarks börjar visa resultaten direkt när man skriver. Det går otroligt fort att hitta det man söker på detta sätt.

Efter att jag tog beslutet att sluta använda del.icio.us så letade jag efter en möjlighet till att importera alla min bookmarks där till Google Notebook. Jag fann en helt suverän "Bookmarklet" som gjorde det jobbet enkelt. Så nu har jag över 2000 Bookmarks i Google Bookmarks :)

Kommentarer