Jag rekommenderar Google Notebook Mobile

Efter att ha börjat använda den nya Google Notebook och Notebook Mobile som jag skrev om igår, så inser jag att detta är en mycket bra tjänst för mobiltelefonen. Ihop med en dator kan man enkelt föra över information till mobilen. Till exempel så samlade jag ihop fakta från en dator om den nya Nokia mobilen N82 som lanserades idag, som jag sedan bloggade om från min mobiltelefon. Jag öppnade den Google Notebook jag sparat allt i och skrev om den nya Nokia mobilen i Gmail mobile klienten (som jag brukar) och skickade iväg artikeln som ett mail. Detta mail publicerades automatiskt av Googles "Blogger" tjänst.

Ett annat exempel är att när jag hittar artiklar jag vill läsa men inte hinner för tillfället, så sparar jag ner dom i en Notebook jag döpt till "Read".
Dessa artiklar kan jag sedan bekvämt läsa när jag vill från mobilen istället.

Med Google Notebook kan man alltså enkelt samla ihop information som man lika enkelt kan komma åt från mobilen sedan.

Jag rekommenderar Google Notebook Mobile.

Kommentarer