Blaupunkt TravelPilot Lucca 3.5 med ”Eco route” - GPS Navigator

Nya Blaupunkt TravelPilot Lucca 3.5 har en unik ”eco route”-funktion som väljer den mest bränslesnåla och miljövänliga färdvägen.

• Elegant design med 4,3 tums touchscreen
• Snabb och dynamisk ruttvägledning med TMC
• Eco route-funktion väljer mest bränslesnåla vägen

Blaupunkt lanserar nu en lättanvänd mobil GPS-navigator, TravelPilot Lucca 3.5, med helt ny programvara baserad på erfarenheterna från de senaste 13 årens utveckling. TravelPilot Lucca 3.5 kan inte bara kan beräkna rutter efter kortaste eller snabbaste körsträckan, utan även efter den mest miljövänliga och ekonomiska vägen med hjälp av ett unikt ”eco route”-läge.

TravelPilot Lucca 3.5 har en tryckkänslig 4,3 tums färgskärm i widescreen format och inbyggd TMC-mottagare (Traffic Message Channel). TMC gör att navigatorn tar emot trafikinformation i realtid och undviker köer i ruttberäkningen. Som något unikt kan TMC-funktionen också användas utan att navigationen är aktiverad. Den nya GPS-navigatorn är mycket snabb både vid uppstart och nya ruttberäkningar. Navigatorn kan varna både för hastighetsgränser och köbildning, även detta utan att ruttvägledningen är aktiverad.

TravelPilot Lucca 3.5 levereras med detaljerade kartor för 21 länder i Västeuropa. Ytterligare 20 länder i Östeuropa kan beställas som tillbehör. Intressanta platser (POI) kan enkelt laddas ner från Internet med hjälp av ett medföljande program. Menyn och inmatningen av färdmål är enkel och intuitiv och sker med hjälp av en tryckkänslig Touch Screen. Inmatningen förenklas genom att bara aktuella bokstäver visas för staden eller gatuadressen.

TravelPilot Lucca 3.5 ställer själv om mellan dag och nattbelysning. Navigatorn har inbyggd musikspelare för MP3/WMA-filer och kan även användas som bildvisare för bilder i JPEG/BMP/GIF-format. Det finns såväl kortplats för minneskort, USB 2.0-anslutning som uttag för hörlurar.

TravelPilot Lucca 3.5 finns i handeln i november.
Ingen information om pris finns.
Denna GPS ser riktigt läcker ut.

Kommentarer