Blaupunkt TravelPilot Lucca 3.5 Edition - den runda GPS-navigatorn

Lucca 3.5 edition 781x768.jpg

· Första runda GPS-navigatorn med 3,5 tums touchscreen

· Eco route-funktion väljer mest bränslesnåla och miljövänliga rutt

· Snabb ruttberäkning och enkel att använda

· TMC-mottagare leder förbi köer

Söker du en GPS-navigator som matchar designen på din bil? Nya Blaupunkt TravelPilot Lucca 3.5 Edition är den första designade runda GPS-navigatorn med en ”eco route”-funktion som väljer den mest bränslesnåla och miljövänliga färdvägen.

Varför är alla GPS-navigatorer fyrkantiga när bilens övriga instrument oftast är runda? Nu lanserar Blaupunkt den första runda GPS-navigatorn, TravelPilot Lucca 3.5 Edition, som både är lättanvänd, snabb och hittar i 21 länder i Västeuropa. Nordenkartor är förinstallerade i minnet, övriga länder kan enkelt laddas över från en medföljande DVD. Rutter kan beräknas både efter kortaste, snabbaste eller mest bränslesnåla väg, en funktion kallad eco route som optimerar körsträckan efter ekonomiska och ekologiska kriterier. En inbyggd TMC-mottagare tar emot trafikinformation i realtid och beräknar bästa färdrutt med hänsyn till köer och trafikhinder. TMC-funktionen kan också användas utan att navigationen är aktiverad.

Blaupunkt TravelPilot Lucca 3.5 Edition

TravelPilot Lucca 3.5 Edition har en tryckkänslig 3,5 tums färgskärm som automatiskt slår om från dag- till nattläge. Den nya designade GPS-navigatorn har snabb ruttberäkning och kan varna både för överskrivna hastighetsgränser och köbildning, även utan ruttvägledningen aktiverad. Den har inbyggd musikspelare för MP3/WMA-filer och kan även visa bilder i JPEG/BMP/GIF-format. Det finns läsare för minneskort, USB 2.0-anslutning och uttag för hörlurar.

Inmatningen förenklas genom att bara aktuella bokstäver visas för staden eller gatuadressen. Intressanta destinationer (POI) kan enkelt laddas ner från Internet med hjälp av en medföljande programvara. Genom sitt behändiga runda format kan TravelPilot Lucca 3.5 Edition enkelt tas med och visa vägen även utanför bilen. Batteritiden i navigationsläge är omkring 3 timmar.

TravelPilot Lucca 3.5 Edition har kompakta yttermått med en diameter på 109 mm – mindre än en CD-skiva – och en tjocklek på bara 20 mm. Vikten är 195 gram.

TravelPilot Lucca 3.5 Edition finns i handeln i november.
Ingen information om pris finns.

Kommentarer