TomTom HOME har nu 2,5 miljoner användare

TomTom HOME – TomToms gratismjukvara för datorer där man via Internet laddar ner uppdateringar och mycket annat – har under det senaste halvåret växt med ytterligare 1,5 miljoner användare.

TomTom meddelar idag att TomToms online-community, TomTom HOME, nu når 2,5 miljoner registrerade användare världen över. Detta är en kraftig ökning jämfört med i mars, då det fanns en miljon registrerade användare.
– Det är fantastiskt att se hur snabbt TomTom HOME har växt. Vi är glada att våra användare har tagit till sig denna tjänst som kan göra navigatorn mer personlig. Statistiken visar tydligt att användarnas behov möts, säger Harold Goddijn, vd för TomTom.
TomTom HOME visar ytterligare TomToms fokus på användarvänlighet, teknik och innovation. HOME är branschens första mjukvara för datorer och gör att TomTom-enheterna är ”framtidssäkrade”, vilket innebär att användare får tillgång till en mängd olika uppdateringar och extratjänster till sin enhet, som till exempel kartuppdateringar genom den nya unika Map Share™-tekniken. För att kunna ta del av andras kartuppdateringar och dela med sig, så måste man ha en navigator med den nya tekniken, vilken finns i TomToms senaste navigatorer.
Via en dator med HOME installerat kan alla TomToms användare:
• Automatiskt uppdatera enheten med TomToms senaste mjukvara och tjänster
• Enkelt köpa och installera de senaste kartorna och hastighetskameror i Europa
• Ladda ner olika kändisröster som navigeringsinstruktioner
• Överföra innehåll till enheten från datorn samt göra back-up
• Dela med sig av kartförbättringar genom Map Share™-communityn (som finns i nya GO-serien, ONE XL samt TomTom ONE 3RD edition)
TomTom HOME är kompatibelt med alla TomToms produkter och kan laddas ner via http://www.tomtom.com/home.

Kommentarer

  1. Tyvärr är verkligheten annorlunda än kartan i det här fallet! TOMTOM Home är en website för att sälja extrafunktioner, jag fann inget som var användbart om jag inte var beredd att betala! Dessutom fungerar nedladdningarna urdåligt, tar sex sju timmar och första gången uppstod ett serverfel efter fem timmar!
    Kräver koder som man får leta sig fördärvad efter och som fungerar en gång men utan förklaring är stopp nästa gång. Hela upplägget är en besvikelse om man tror att det skall ge något extra till den gps du redan betalt dyra pengar för. Man vill bara mjölka kunden på extra pengar. För övrigt är kartmaterialet i TOMTOM720 en besvikelse vad gäller detaljer och fel. Den vill göra förbjuden vänstersväng vid påfart av riksväg 30 ex vis.

    SvaraRadera
  2. Det låter inte alls bra.
    Tack för informationen!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar