TomTom HOME har nu 2,5 miljoner användare

TomTom HOME – TomToms gratismjukvara för datorer där man via Internet laddar ner uppdateringar och mycket annat – har under det senaste halvåret växt med ytterligare 1,5 miljoner användare.

TomTom meddelar idag att TomToms online-community, TomTom HOME, nu når 2,5 miljoner registrerade användare världen över. Detta är en kraftig ökning jämfört med i mars, då det fanns en miljon registrerade användare.
– Det är fantastiskt att se hur snabbt TomTom HOME har växt. Vi är glada att våra användare har tagit till sig denna tjänst som kan göra navigatorn mer personlig. Statistiken visar tydligt att användarnas behov möts, säger Harold Goddijn, vd för TomTom.
TomTom HOME visar ytterligare TomToms fokus på användarvänlighet, teknik och innovation. HOME är branschens första mjukvara för datorer och gör att TomTom-enheterna är ”framtidssäkrade”, vilket innebär att användare får tillgång till en mängd olika uppdateringar och extratjänster till sin enhet, som till exempel kartuppdateringar genom den nya unika Map Share™-tekniken. För att kunna ta del av andras kartuppdateringar och dela med sig, så måste man ha en navigator med den nya tekniken, vilken finns i TomToms senaste navigatorer.
Via en dator med HOME installerat kan alla TomToms användare:
• Automatiskt uppdatera enheten med TomToms senaste mjukvara och tjänster
• Enkelt köpa och installera de senaste kartorna och hastighetskameror i Europa
• Ladda ner olika kändisröster som navigeringsinstruktioner
• Överföra innehåll till enheten från datorn samt göra back-up
• Dela med sig av kartförbättringar genom Map Share™-communityn (som finns i nya GO-serien, ONE XL samt TomTom ONE 3RD edition)
TomTom HOME är kompatibelt med alla TomToms produkter och kan laddas ner via http://www.tomtom.com/home.