HTC's höstnyheter

Jag fick även ett pressmeddelande från HTC med deras andra höstnyheter: HTC Shift, HTC S730 och HTC P6500. Jag har redan skrivit om alla, men här är det officiella pressmeddelandet:

HTC Logo

HTC presenterar höstens nyheter

HTC, världens ledande leverantör av Windows Mobile™-baserade smartphones, presenterar idag tre nya modeller riktade mot affärsanvändare.

HTC Shift.JPG

HTC Shift – HTC Shift kombinerar Windows Vista® med push-e-mail och fast 3G/HSDPA uppkoppling. Modellen är dessutom utrustad med HTC:s snapVUE-teknologi™ som ger omedelbar tillgång till e-post, kalender och kontakter. HTC Shift väger 800 gram och har en 7 tums pekskärm som skjuts ut och vinklas uppåt.

S730_front-2.JPG

HTC S730 – HTC S730, uppföljaren till HTC S710, är utrustad med 3G/HSDPA och en 400 MHz processor för höghastighetsuppkoppling. Modellen har ett utskjutbart QWERTY-tangentbord samt ett 256 MB minne.

HTC_front_retouch.jpg

HTC P6500 – HTC P6500 är speciellt utvecklad för företag och organisationer, exempelvis logistikföretag, sjukhus och polismyndigheter. Modellen har en 3,5 tums skärm och en 3 megapixel kamera med autofokus och skanner för streckkoder och fingeravtryck. HTC P6500 kan kombineras med specialanpassad mjukvara för att passa behov i en speciell bransch. HTC P6500 har 256 MB interminne som kan uppgraderas till 1 GB. Dessutom stöder modellen 3G/HSDPA och har plats för två microSD-kort.

Utöver dessa tre modeller lanserar HTC en rad tillbehör som BH M200 (bluetooth headset), HS U110 (3,5 mm ljudadapter och headset) samt HS S200 (HTC:s standard stereo headset).

- Vi är stolta över HTC:s rykte som ledande innovatör inom mobilitet och kommunikation. Med höstens lanseringar erbjuder vi våra kunder ett antal alternativ som svarar på deras varierade behov, säger Peter Frölund, Nordenchef HTC.

- Vi vill att användare ska kunna göra mer med sina telefoner.  De senaste tillskotten i HTC:s växande portfölj ger kunder möjligheten att hitta en Windows Mobile-telefon som passar till just deras behov på jobbet, privat eller på resan, säger Scott Horn, General Manager, Microsoft Mobile Communications Business.

HTC S730 finns tillgänglig från och med oktober. HTC P6500 och HTC Shift finns tillgängliga från slutet av november.

Mer om produkterna

HTC Shift

- Ständigt aktiv push e-mail

- Två dagars standby-tid

- Direkt tillgång till nyckelinformation med HTC snapVUE

- Kraftig nog att leverera Windows Vista-upplevelsen

HTC S730

- Direkt tillgång till bl. a e-post, kalender, kontakter med Windows Mobile® 6

- Utskjutbart QWERTY-tangentbord för enklare textinmatning

- Tillgång till favoritinformation med Live HTC Home™

- Uppkopplingsmöjligheter med 3G och Wi-Fi

HTC P6500

- Öppen Windows Mobile 6 plattform som förenklar installationen av industriapplikationer

- Höghastighetsuppkoppling, upp till nio gånger snabbare än 3G

- 3 megapixel kamera med autofokus med streckkods- och visitkortskanner

- Fingeravtryckssensor som skyddar telefonen och affärskritisk information

- Fjärrstyrd reset-funktion som raderar all data ifall telefonen skulle tappas bort eller bli stulen

- 2 SDIO-luckor för minneskort eller inkoppling av tillbehör

Kommentarer