Haft fullt upp

Jag vet att jag inte har bloggat här så mycket den sista tiden.
Jag har helt enkelt haft för mycket att göra. Men jag har inte glömt bort er jag lovar! :)

Jag har bland annat jobbat med att uppdatera alla mina sökmotorer med att lägga till massvis med nya intressanta webbsajter. Lite av det kan ni läsa om på min nya blogg Readle Blog på adressen http://blog.readle.net/

Den bloggen handlar om allt som händer om och i mitt Readle Search Network (www.readle.net).

Jag har också den senaste tiden satsat helhjärtat på mitt PRYLINFO nätverk (www.prylinfo.se), som går riktigt bra just nu.

Och som om inte det skulle vara nog så har jag även brytt mig mer om Clipotech (www.clipotech.com), och min Digg och StumbleUpon profil än vad jag gjort om denna blogg.

Det går i vågor lite det där om vad som intresserar mig. Givetvis kommer jag att återkomma till denna blogg och skriva lite då och då som jag brukar. Mestadels direkt från mobilen som jag gör just nu.

Kommentarer