Svårt att skriva på HTC Touch

Det fungerar inge vidare med att skriva på HTC Touch. Jag har aldrig varit någonting för handstilsigenkänning med penna direkt på skärmen, och det inbygga virtuella tangentbordet är alldeles för litet för att skriva med. Med det måste man också använda pennan. För mig som använder en telefon för att blogga med är det förödande långsamt att skriva med penna (stylus). Att ringa på den fungerar däremot perfekt. Den virtuella knappsatsen är stor så att det är enkelt att knappa telefonnummer med fingret.

Annars verkar HTC Touch vara en mycket bra mediatelefon, precis som iPhone. Spela film och musik på den fungerar mycket bra. Jag postar några fler test videos inom kort.

Jag medger att jag ser fram emot att få testa HTC TyTN II med ett riktigt QWERTY tangentbord istället :)

Kommentarer