Flock är bättre en Firefox (tycker jag)För ett par veckor sedan släpptes en ny version av den sociala webbläsaren Flock (www.flock.com). Sedan dess har jag använt den istället för Firefox hemma. Flock baseras på Firefox, så man väl säga att man fortfarande använder Firefox plus allt det som Flock erbjuder. Det är framförallt "Mediastream" raden som gör att jag använder Flock istället. Till den kan man dra och släppa olika media till och från, såsom bilder och videos. De lagras automatiskt i sina konton hos till exempel Flick och Youtube. Snabbt och smidigt.
Om man sedan vill använda dessa när man bloggar så är det bara dra in dom till blogg artikeln man håller på och skriver.Detta gör att man sparar en hel del tid när man bloggar.
Och att spara tid är guld värt när man heltidsarbetar och försöker hinna blogga så mycket som möjligt på kvällarna efter jobbet! :)

De flesta plugins/extensions som jag behöver fungerar lika bra i Flock som i Firefox.

Jag måste säga att så länge det inte finns några extensions för Firefox som fungerar lika smidigt som de extra funktioner som Flock har, så kommer jag att fortsätta använda Flock.

Kommentarer