En ny prissökningstjänst för mobilen och datorn

Mikael Lindström på Mobilize har skapat ännu en mobiltjänst. Denna gång är det en prissökningstjänst som erbjuder snabb information vare sig du sitter framför en dator eller använder mobilen.
Du finner tjänsten på
http://www.mobilize.se/pris

sök bästa pris

Tjänsten låter dig söka efter produkter och visar sedan beskrivning, bilder och prisintervall för dina träffar. För att göra sökningen ännu snabbare, går det också att välja bort beskrivning och bilder och bara se priserna (vilket också minskar datamängden som laddas ned om du använder din mobil).

Med hjälp av tjänsten kan man enkelt jämföra priser på produkter när man är i en butik med likadana produkter på Internet. Då kan man snabbt göra en bedömning om det är värt att köpa den där i butiken eller om man ska vänta och köpa den på Internet om priset är bättre där. Samt om det bara är en liten prisskillnad så kan det ju faktiskt vara värt den extra kostnaden för att få ta med sig produkten hem direkt. I vilket fall som helst så kan man känna sig mer säker över sitt beslut, då man inte behöver fundera över om den var mycket billigare på nätet.

Om du väljer att köpa den på nätet, så kan du skicka sökningen med mobilen till din epost, och då enkelt fortsätta din sökning när du kommer hem och klicka dig vidare till de olika företag som säljer produkten.När man jämför olika produkter, så finns det också länkar till de nya söktjänsterna på http://mobilize.se/sok
så att du enkelt kan söka efter:
* Tester på produkten
* Fler bilder på produkten
* Nyheter skrivna om produkten
* Videoklipp med recensioner på produkten

Jag har redan använt tjänsten från mobilen en del, och jag kan varmt rekommendera den.
Helt enkelt en mycket användbar mobiltjänst.

Kommentarer