Snart dags för ny mobiltelefon

Jag har börjat fundera lite smått på vad jag skall byta ut min Sony Ericsson M600i mot för telefon. Det är absolut inget fel på den och jag är fortfarande mycket nöjd med den, men prylfantast som man är vill man ju alltid prova nya prylar.
Eftersom jag använder mobiltelefoner att blogga och surfa på internet med mycket mer än jag ringer på dem, så är en smartphone med QWERTY tangentbord ett krav.
De telefoner jag fastnat för är givetvis Sony Ericsson P1i som är som min M600i fast bättre. Men även Nokia E90 Communicator lockar. Sedan så har HTC ett helt drös med smartphones som är mycket intressanta. Jag är lite sugen på att prova på en Windows Mobile mobil. Det har jag aldrig provat. Fast samtidigt så är jag en trogen Sony Ericsson användare och Nokias E90 är en av få mobiler som lockar från dem. Fast den kanske är i största laget?

Det blir svårt att välja ny, fast jag har ända fram till runt jul på mig att bestämma mig, för det är då mitt kontrakt går ut på min M600i.

Kommentarer