Nokia E90 möter Sony Ericsson P1i

Finnkampen: Nokia E90 möter Sony Ericsson P1 - M3: "I Sveriges startled står Sony Ericsson P1i, en uppföljare till P990 i ett liknande skal som även M600 ståtade med. Finnarna frontas av Nokias E90 som är den senaste i ledet av kommunikatorer från företaget, där du viker upp telefonen likt en laptop för att få både en större skärm och tangentbord."

Tidningen M3 testar Nokia E90 Communicator och Sony Ericsson P1i. Testen är väldigt läglig för mig eftersom det är en av dessa telefoner jag hade tänkt byta ut min Sony Ericsson M600i med. Precis innan jag läste denna test hade jag i stort sätt bestämt mig för E90, men nu blev jag lite osäker igen eftersom det verkar som om man måste betala medan man navigerar med GPS'n? Hur dyrt är det?
Plus att det verkar som om att E90 är något för stor för att kunna ha i byxfickan. Nu blev det svårt igen..

Nokia E90 Communicator fick betyg 8 av 10 (91 poäng)
Sony Ericsson P1i fick betyg 8 av 10 (85 poäng)

Kommentarer