Ingen större succé för videosökmotorn Clipoid ännu

Min lansering igår av den nya video sökmotorn Clipoid (www.clipoid.com) gjorde väl inget direkt större väsen av sig direkt, tyvärr. Jag får väl hoppas att den blir lite mer uppmärksammad på längre sikt.
Däremot var det positivt att webbsajten www.altsearchengines.com hörde av sig till mig och ville ha lite information. De tänker eventuellt posta en artikel med sökmotorer från Sverige på lördag. Jag tipsade dom även om min egen Readle (www.readle.net), och svenska www.twingly.se och www.sesam.se.

Hoppas artikeln blir av så mina sökmotorer får lite mer publicitet. Det behövs. Det är mycket svårare att skapa trafik från besökare till sökmotorer än vad det är till en blogg.
Bloggar får trafik från Google, det får inte en sökmotor.

Fråga folket som jobbar med sökmotorn Sesam, som måste dra ner på personal eftersom de inte får tillräckligt med användare. De vet hur det är.

Kommentarer