Semester 2007 och mitt bloggande

Idag är min sista arbetsdag. Sedan går jag på en 4 veckor lång semester. Som vanligt så innebär det mindre bloggning och annorlunda vanor eftersom jag inte kommer att vara så mycket hemma under denna period.

Det brukar vara de av mina webbsajter som är mycket grafikintensiva som blir lidande mest, eftersom det tar sådan tid att göra i ordning bilder och annat. Så med andra ord finns det en viss risk för att PRYLINFO (www.prylinfo.se) och Making Music (http://making-music.blogspot.com/) inte kommer att uppdateras lika flitigt. Det kan också hända att jag bloggar mer från mobilen till dessa sajter, och då kan jag inte lägga till bilder. I sådana fall lägger jag till bilder i efterhand när jag får tillfälle.

Jag hoppas att ni unnar mig lite semester och att ni står ut med att mitt nätverk av webbsajter kanske kommer att se lite annorlunda ut under 4 veckors tid.

Kommentarer