Palm Foleo släpps 22 augusti?

Palm Foleo to be released on August 22? - IntoMobile: "It seems Palm is wrapping Foleo for the end of August. According to an anonymous source, Palm’s Linux-based “mobile companion” will start selling on August 22 through Palm’s website and its retail stores."

Palm Foleo är en ultra portabel dator med 10 tums skärm, Fullt QWERTY tangentbord, Bluetooth, WiFi och batteriet räcker 5 timmar. Priset blir runt 500 dollar. Den ser ut att kunna släppas den 22 augusti.

Kommentarer

  1. Här är en produkt som jag har väntat på.. Varje gång jag startar upp min bärbara dator tänker jag "varför gör man inte så att den startar direkt". Äntligen en vettig produkt.

    Must have!

    SvaraRadera
  2. Ja jag håller med dig om att det är en intressant produkt. Synd bara att den inte har 3G inbyggt eller har SIM kortplats.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar