HTC Omni – Smartphone

prylar gadgets

HTC planerar att släppa en riktig läckerbit till Smartphone!
Här är de första detaljerna på nya HTC Omni:
Operativsystemet är Windows Mobile 6.0, skärmen är 4 tum med WVGA upplösningen 800x480, telefonen har både TV utgång och VGA.
Vidare så har Omni, 128MB RAM minne, 256MB ROM minne som är uppgraderbart med microSD kort, 3G, Turbo-3G (HSDPA), WiFi, USB, Bluetooth, GPS (A-GPS?) och ett stort QWERTY tangentbord.
Storleken på HTC Omni är 130 x 81 x16 mm.
Tyvärr ingen information om pris men ryktet säger att den släpps redan i oktober.
Via Unwired View

prylar gadgets

Det här ser ut att kunna bli en riktigt bra smartphone. Skärmen ser ut att kunna vara perfekt för webbsurfning med en utmärkt upplösning.

Kommentarer

  1. Jag söker på HTC Omni minst en gång i veckan, när kommer den? ,eller när kommer åtminstone någon ny information ang. släpp? Fan, jag vill ha den och jag vill inte köpa en Smartphonenu baa för att en vecka senare få reda på att den släpps i Oktober, som lovats, men kan man lita på det? Kan man lita på att det släpps en HTC Omni detta år överhuvudtaget?

    SvaraRadera
  2. Tyvärr så verkar det inte finnas så mycket mer information ute om HTC Omni. Jag tror nog inte den släpps i oktober eftersom HTC Advantage och Shift nyligen släppts. Jag lovar att posta mer information om den så fort jag får tag på den! Håll ett öga på PRYLINFO notiser.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar