Första veckan med Sony Ericsson P1i

Första veckan med Sony Ericsson P1: "Sony Ericsson gör ett nytt försök med en smart mobiltelefon. Efter en vecka med P1 kan vi konstatera att den är betydligt snabbare än sina föregångare. I kombination med fler och bättre funktioner känns det lovande."

Prylportalen har testat Sony Ericsson P1i. Den känns både snabbare och bättre än föregångarna M600i och P990i. Det jag kan se på bilderna så är webbläsaren en besvikelse. Jag trodde de skulle komma med en bättre som till exempel Opera mini. Nu är det bara den gamla vanliga Opera som inte kan autozooma eller skala om webbsidorna. Det blir att installera Opera mini det första jag gör om jag köper denna mycket intressanta smartphone. Givetvis också Googles Gmail mobile klient för att sköta om mina Gmail mail.