Bra kvalitet på sökresultaten

Detta är ju precis vad jag försöker göra med min egen sökmotor - Readle.  Med Readle försöker jag filtrera bort skräp och bevara kvalitet. Jag lägger manuellt till alla de webbsajter som jag godkänner till sök Indexet. På så sätt vet jag att källorna uppnår den kvalitet på sökresultaten jag eftersträvar.

Skillnaden mellan Jimmy Wales Wikia och min Readle är att jag är ensam medan de är många..
Därför vill jag att ni skall hjälpa mig genom att rekommendera er egen blogg eller någon annan ni tycker om. Bara den skrivs på Svenska eller Engelska.

Tillsammans kan vi fylla sökindexet med kvalitetwww.readle.net

Wikipedias grundare bygger konkurrent till Google - IDG.se: "Om vi kan få bra kvalitet på sökresultaten tror jag verkligen att vi kan förändra balansen av kraften från sökföretagen tillbaka till publicisterna" Via.

Kommentarer