Sony Ericsson HBH-DS980 - Bluetooth Headset

PRYLINFO

Sony Ericsson släpper ett par snygga trådlösa Bluetooth Stereo hörlurar/headset.
HBH-DS980 har en spegelskärm (OLED) som visar info om musik eller samtal, digital brusreducering och eko borttagning, Bluetooth 2.0 med A2DP för att kunna lyssna på musik i stereo, det uppladdningsbara batteriet räcker till 6 timmars musik eller taltid, hörlurspropparna finns i tre olika storlekar för bästa komfort och vikten är endast 27 gram.

PRYLINFO

En cool finess är att de kan användas till flera prylar samtidigt. Man kan till exempel lyssna på musik på sin Bluetooth kompatibla laptop samtidigt som man pratar i sin mobiltelefon.

Sony Ericsson HBH-DS980 släpps någon gång i tredje kvartalet. Ingen information om pris ännu.

Ser väldigt läckra ut. Jag blir sugen på att byta ut mina Jabra BT620 emot dessa när de släpps. Det är bara batteritiden som är dålig tycker jag. Mina Jabra, som visserligen är större har en batteritid på det dubbla.
6 timmar räcker ju inte ens till en hel arbetsdag :)

Kommentarer

  1. Att det skulle vara 6 timmars tal tid är vad den eventuellt max kan hålla till... har personligen köpt denna pryl och trodde att den skulle vara den optimala lösning för att komma ifrån alla hämska sladdar dom tidigare Sony Ericsson Walkman headset:en haft. Men kan nu efter 5 dagars effikivt användande säga att batteritiden är en STOR besvikelse.. OM man läser noga står det upp till 6 timmar detta betyder inte att den minst klarar 6 timmar, utan att den eventuellt max klarar 6 timmar. Under mina arbetsdagar har jag ringt ca 15-20 minuter, lyssnat sammanlagt på kanske 3 timmar effektivtid på musik. OCH den har vid varje tillfälle stängt av sig själv efter ganska exakt 6 timmar. Så springer man inte runt med laddaren i fickan avråder jag folk från denna pryl.

    SvaraRadera
  2. Ja det är en stor nackdel att batteritiden är så dålig på detta headset. Tack för din kommentar!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar