Blaupunkt Hamburg MP57 - Bilstereo

PRYLINFO

Blaupunkt Hamburg MP57 är en mångsidig bilstereo med inbyggd Bluetooth. Med en bluetoothutrustad mobiltelefon kan man enkelt svara och ringa trådlöst via bilstereon. Handsfreelösningen är lättinstallerad och har en separat mikrofon vilket ger bättre ljudkvalitet än med en mikrofon som är inbyggd i stereon. Hamburg MP57 har givetvis CD-spelare, USB-ingång och AUX-ingång i fronten.

I många länder i Europa är det numera förbjudet och bötesbelagt att använda mobiltelefon utan handfreefunktion när man kör. Det gör att många söker enkla och lättinstallerade handsfreelösningar till bilen.

Blaupunkts nya bilstereo Hamburg MP57 kan enkelt förvandlas till en prisvärd handsfree tack vare inbyggd Bluetooth. Handsfreefunktionen är lätt att installera och behöver bara aktiveras första gången den egna mobiltelefonen används. De grundläggande samtalsfunktionerna kan sedan styras direkt via bilstereon, exempelvis att svara eller avsluta samtal direkt på bilstereon.

Den inbyggda CD-spelaren, som är dold bakom en fällbar frontpanel, kan spela både köpta CD-skivor och brända skivor med MP3-musik. Portabla MP3-spelare kan anslutas direkt till bilstereon via en medföljande USB-kabel. Dessutom finns en universalanslutning via ett AUX input-jack på fronten.

Blaupunkts nya bilstereo Hamburg MP57 har inbyggd Bluetooth vilket gör att bluetoothutrustade mobiltelefoner enkelt kan anslutas som trådlös handsfree. Separat mikrofon ger extra bra samtalskvalitet. Stereon har även CD-spelare, USB-ingång och frontplacerad AUX-ingång.

Rekommenderat pris i handeln är 3 499 kronor inkl moms.

Kommentarer